Menu
 
ETECH

Zorg

Toenemende kostendruk, personeelskrapte: de problemen in de zorgsector liegen er niet om. Menig manager is genoodzaakt om de beschikbare middelen zo optimaal mogelijk in te zetten. En dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van de zorg en van de facilitaire processen. Gelukkig zijn er tal van technische oplossingen die helpen om de interne processen te optimaliseren, de medewerkers ontlasten en de kwaliteit van de zorg verhogen. Aan deze oplossingen worden steeds hogere eisen gesteld. Ze moeten cliënten en bewoners zekerheid, veiligheid en individueel comfort bieden. Bovendien moeten de medewerkers er veilig, efficiënt en prettig mee kunnen werken.

Specialist
ETECH is gespecialiseerd in de zorgsector. Daardoor weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, efficiencyverbetering en kostenbesparing voor u zijn. Wij denken met u mee over de meest passende oplossing voor uw situatie en budget. Of het nu gaat om een aanpassing aan een bestaand systeem of een totaaloplossing, u kunt op ons rekenen. We adviseren vanuit gedegen ervaring en kennis met techniek in de zorg. Voortdurend bewaken we de haalbaarheid van het project. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor al uw vragen, wel zo praktisch.

Ook uw servicepartner?
Wij begrijpen dat u geen tijd heeft om zich zorgen te maken over de werking en het onderhoud van uw technische installaties.
Met ETECH als servicepartner hoeft dat ook niet. Wij nemen deze zorg graag van u over. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

SBB
Uneto VNI
Noodverlichting Specialist
KvINL