Menu
 
ETECH

Zakelijke dienstverlening

Complexe wet- en regelgeving, een ongunstig financierings- en ondernemersklimaat, toenemende concurrentie: ondernemen vandaag de dag is geen makkelijke opgave. Natuurlijk wilt u zich het liefst helemaal richten op uw dienstverlening, uw klanten en potentiële klanten. Aan ‘randzaken’ als verlichting, elektrisch vervoer, beveiliging en telecom verspilt u liever niet teveel tijd en energie. Met ETECH als uw technische partner hoeft dat ook niet. Wij helpen u met slimme oplossingen die uw werk comfortabeler en efficiënter maken. Oplossingen die bovendien een gunstig effect hebben op uw energienota. En waarmee u uw duurzame imago kunt onderstrepen.

Uw belangen
In ETECH treft u een partner die met u meedenkt. Die begrijpt wat voor u belangrijk is en altijd de kwaliteit én de kosten in het oog houdt. Diverse opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening kunnen daarover meepraten.

Energiebesparing
U kunt ons inschakelen voor kleine en grote projecten. Voor compleet nieuwe installaties of aanpassingen van bestaande systemen. Twijfelt u wat voor u de beste oplossing is? Vraag ons om advies. Wilt u uw energieverbruik verlagen? Laat ons een Energie Bespaar Scan doen, met tips voor energiezuinige alternatieven. U zult versteld staan van de besparingsmogelijkheden.

Ook uw servicepartner?
ETECH adviseert, installeert en ontzorgt. Zodat uw installaties werken zoals u dat mag verwachten. Vandaag en morgen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

Noodverlichting Specialist
SBB
Uneto VNI
KvINL