Menu
 
ETECH

Overheid

Bezuinigingsoperaties, complexe ict-projecten, snelle en goede dienstverlening aan burgers en bedrijven: het is slechts een greep uit de ‘uitdagingen’ waarmee overheidsinstellingen dagelijks worstelen. Het is zaak de slinkende budgetten zo goed mogelijk in zetten. Tegelijkertijd wilt u geen concessies doen aan kwaliteit, functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. De oplossing ligt dichtbij: ETECH biedt u betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties.

Maatgesneden oplossingen
ETECH helpt overheidsinstellingen met moderne technische oplossingen die het mogelijk maken om energie en kosten te besparen en processen te optimaliseren. Oplossingen waarmee u voldoet aan de verwachtingen van uw medewerkers en cliënten. Graag denken we met u mee over het ontwerp van installaties en geven we goed onderbouwde adviezen die zijn toegesneden op uw wensen, eisen en budget.

Ervaring bij de overheid
Werken voor de overheid is niet voor iedere installateur weggelegd. Het stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de uitvoering, het projectmanagement, duurzaamheid, het integreren van systemen enzovoorts. ETECH beschikt over de kennis en de ervaring om overheidsopdrachten tot een goed einde te brengen. Wij dagen u graag uit om dat te bewijzen!

Ook uw servicepartner?
Technische installaties moeten geruisloos werken. Ons vakmanschap en onze service staan daarvoor garant. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

Noodverlichting Specialist
Uneto VNI
SBB
KvINL