Menu
 
ETECH

Over ETECH

ETECH, gevestigd in het centraal gelegen Soest, is een erkend middelgroot installatiebedrijf. Met een compact team van ervaren en uitstekend opgeleide specialisten verzorgen wij zowel de advisering als de installatie, keuringen, (periodiek) onderhoud, reparaties en (nood)service. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Midden-Nederland, onder andere in Soest, Soesterberg, Zeist, Baarn, Hilversum, Den Dolder, en Amersfoort. ETECH is niet slechts een leverancier maar veel meer een degelijke partner die proactief met u meedenkt, goed adviseert en volgens afspraak overeengekomen de werkzaamheden vakkundig uitvoert.

MVO-beleid op praktische wijze
Over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen moet je volgens ons niet te veel praten maar er in de praktijk gewoon werk van maken. We hebben er bewust voor gekozen om te werken voor bedrijven in de regio. Hiervan profiteert het milieu omdat we het aantal autoritten hierdoor enorm beperken. Natuurlijk profiteert ook u als opdrachtgever van onze regionale specialisatie: bij calamiteiten kunnen we bijzonder snel ter plaatse kunnen zijn. Bovendien is een aantal van onze servicewagens elektrisch en worden ze geladen met 100% zonnestroom die we zelf produceren. Eveneens onderdeel van onze praktische MVO-aanpak zijn diverse energiebesparende maatregelen in ons kantoor.

“No-nonsense” service
Als middelgrote installateur hebben we lage overheadkosten, zijn we inzetbaar voor zowel kleine als grote opdrachten en hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Bij elke opdracht krijgt u vooraf volledige duidelijkheid over de kosten en mogelijke kostenbesparingen op korte en langere termijn. Hierbij bent u altijd verzekerd van een geborgde kwaliteit wat betreft producten en dienstverlening. Kan iets technisch niet of loopt een planning anders dan voorzien, dan geven wij dat tijdig aan u door en komen wij samen tot de best mogelijke oplossing. Ook prettig: u heeft bij ons één aanspreekpunt voor al uw vragen. Dat is wel zo efficiënt.

Aangesloten bij
Als elektrotechnisch installateur zijn wij uiteraard aangesloten bij Techniek Nederland, dé brancheorganisatie voor installateurs. ETECH is een InstallQ erkend installatiebedrijf. Jaarlijks wordt onze kwaliteit gecontroleerd om zo voor u een veilige installatie aan te leggen. De jeugd heeft de toekomst. Wij zijn dan ook een SBB-erkend leerbedrijf en leiden onze specialisten zelf op, onder meer door periodieke (bij)scholing.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

Certificaten

InstallQ
Techniek Nederland
SBB
Noodverlichting Specialist