Menu
 
ETECH

Over ETECH

ETECH is een volwassen en innovatief bedrijf met gespecialiseerde vakmensen op de juiste plek. In 2005 is ons bedrijf ontstaan uit een samenwerking tussen twee installatiebedrijven met als doel de kwaliteit en service nog verder te vergroten.

ETECH heeft om het milieu te ontlasten heeft een actief beleid. Ons kantoor is bijvoorbeeld uitgerust met diverse energie besparende maatregelen en een aantal van onze servicewagens zijn elektrisch en worden geladen met 100% zonnestroom.

ETECH is een KvINL erkend installatiebedrijf en beheerst de fijne kneepjes van het vak om zo voor u een moderne en veilige installatie te realiseren.

ETECH is aangesloten bij UNETO-VNI, dé brancheorganisatie voor alle erkende installateurs van Nederland. Een deskundig aangelegde installatie maakt uw leven een stuk plezieriger en comfortabeler.

ETECH is een SBB Erkend leerbedrijf en leidt haar eigen specialisten op. De kwaliteit van het opleiden van vakmensen vergt voortdurend aandacht. Dit is niet alleen van belang voor leerling en bedrijf, maar ook zeker belangrijk voor het onderwijs en de sector.

ETECH is een (financieel) gezond bedrijf met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Dit zijn wij omdat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

Certificaten

KvINL
Noodverlichting Specialist
Uneto VNI
SBB