Menu
 
ETECH

Oplaadstations elektrische auto

Een elektrische auto neemt gedurende het opladen een lange tijd vol vermogen stroom af. Als u dit met een standaard stopcontact en standaard verlengsnoer doet, dan loopt u het risico dat deze oververhit raken, met kans op brandgevaar. Daarom is er een aparte contactdoos en stekker ontwikkeld met een intelligent systeem (mode 3) dat communiceert met de auto. Uw auto wordt hiermee snel en veilig opgeladen. Als optie kunt u het oplaadstation uitbreiden met modules voor: toegangscontrole, transactiegegevens en snelladen. Het is zelfs mogelijk uw oplaadstation in uw eigen bedrijfskleur te bestellen of uw logo op de cover aan te brengen.

 

Smart charger

Er komen steeds meer elektrische auto's op de markt en in Nederland zijn al ruim 4,5 miljoen zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat er nieuwe oplossingen moeten komen voor het verlichten van de stijgende druk op elektriciteitsnet. 
 

Maxem biedt zo'n oplossing. De Maxem Energy Manager verbindt alle energiesystemen in huis of op kantoor met elkaar en creëert zo een lokale smart grid. Een platform waarmee u zonder dure netwerkverzwaring eenvoudig en snel de elektrische auto's oplaadt (tot wel 250 tegelijk!) en inzicht krijgt in het verbruik en het opwekken van zijn eigen energie.

Op het vernieuwde systeem kunnen nu nog meer energiestromen aangesloten worden, zoals zonnepanelen, een warmtepomp of elektrische thuisbatterij. Zo biedt Maxem Home een complete future proof oplossing voor een duurzaam huis.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

Noodverlichting Specialist
Uneto VNI
KvINL
SBB