Menu
 
ETECH

Onderwijs

Hoge werkdruk, kwaliteitsdoelstellingen, steeds veranderende wet- en regelgeving: als manager van een onderwijsinstelling heeft u veel aan u hoofd. U wilt zich niet ook nog eens zorgen hoeven maken over zaken als stroomverbruik, inbraakbeveiliging, verlichting en ict-netwerken. U wilt een veilige en moderne leeromgeving die comfortabel is voor leerling en medewerker. Dan hebben wij goed nieuws voor u: er zijn tal van technische oplossingen om zo’n omgeving te creëren. Oplossingen waarmee u bovendien kosten bespaart én bijdraagt aan een schoner milieu. ETECH biedt u die oplossingen. We vertellen er graag meer over.

Thuis in het onderwijs
ETECH is thuis in het onderwijs. We voerden projecten uit voor diverse scholen. Daardoor zijn we goed bekend met de hoge eisen die worden gesteld aan kwaliteit, efficiencyverbetering en kostenbesparing. U kunt rekenen op onze inzet en gedegen advies. Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaand systeem of het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe installatie. Van noodverlichting en inbraakbeveiliging tot elektra en datacommunicatie, u kunt het aan ons overlaten.

Passende oplossingen voor nu en straks
In nauw overleg met u komen we tot de meest passende oplossing voor uw situatie en budget. Een oplossing die bovendien meegroeit met uw wensen en eisen. Maakt u gerust gebruik van onze ervaring en kennis met techniek in het onderwijs.

Voortdurend bewaken we de haalbaarheid van een project. En om het u gemakkelijk te maken heeft u bij ons één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Ook uw servicepartner?
U wilt geen omkijken hebben naar de werking en het onderhoud van uw technische installaties. Aan ETECH heeft u dan een goede servicepartner. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

Uneto VNI
Noodverlichting Specialist
KvINL
SBB