Menu
 
ETECH

Inbraakbeveiliging

Vooral wanneer u al eens een inbraak heeft meegemaakt weet u hoeveel gevolgen en impact dit kan hebben. Om uw huis of bedrijf binnen te komen richten inbrekers vaak vernielingen aan. Eenmaal binnen zitten de inbrekers aan uw eigendommen, halen alles overhoop en nemen waardevolle spullen mee. Het gevolg is dat er reparaties verricht moeten worden aan uw huis, kantoor of instelling. Daarnaast kan het gevoel van onveiligheid ervoor zorgen dat u zich onprettig gaat voelen, wat uw dagelijkse functioneren in de weg kan staan. Allemaal problemen die voorkomen kunnen worden wanneer u inbraakbeveiliging laat plaatsen op uw huis of kantoor. Daarnaast is algemeen bekend dat de meeste inbrekers een inbraak niet van te voren plannen, maar juist overgaan tot actie wanneer ze een makkelijk doelwit zien. Een beveiligd huis of kantoor is geen makkelijk doelwit en zal dus ook niet snel uitgekozen worden als doel van de inbraak. Inbraakbeveiliging kan u dus een gevoel van veiligheid geven.

Wat voor soort inbraakbeveiliging kiest u?
Als inbraakbeveiliging kunt u kiezen voor degelijk hang- en sluitwerk aan ramen en deuren. Deze vorm van inbraakbeveiliging maakt het de inbrekers zeker moeilijker om in uw huis, kantoor of instelling te komen, maar schrikt de inbrekers over het algemeen niet echt af. Het werkt eigenlijk alleen maar vertragend. Inbrekers hebben met deze manier van beveiligen alsnog de mogelijkheid om binnen te komen en spullen mee te nemen. Een betere optie is om te kiezen voor het degelijke hang- en sluitwerk aangevuld met een elektronische inbraakbeveiliging. Samen vormt dit een goede beveiliging van uw huis, kantoor of instelling.

Helaas is een inbraak nooit helemaal te voorkomen, maar de kans dat inbrekers uw huis of kantoor zullen uitkiezen wordt met deze vorm van beveiligen wel een stuk kleiner. Wordt er desondanks toch ingebroken, dan zal er direct een alarm gegeven worden vanaf uw elektronische inbraakbeveiliging. Afhankelijk van hoe dit alarm is ingesteld gaat de alarmering direct door naar de meldkamer en/of naar uw mobiele telefoon. Politie zal daardoor direct gewaarschuwd worden, of door u gewaarschuwd kunnen worden, waardoor agenten snel ter plaatse kunnen zijn en de inbrekers mogelijk op heterdaad kunnen betrappen.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

KvINL
SBB
Uneto VNI
Noodverlichting Specialist