Menu
 
ETECH

Elektrotechniek

Zonder elektra zou het dagelijks leven er geheel anders uitzien. De gemakken waar we aan gewend zijn zouden dan niet bestaan. Het leven zou een stuk primitiever zijn dan hoe we het nu gewend zijn.

Elektra wordt in de volksmond ook wel stroom genoemd. Wanneer er een korte stroomstoring optreedt, kan dit al voor serieuze problemen zorgen. In vergelijking met veel andere landen is de stroomuitval in Nederland gemiddeld laag. De gemiddelde uitval bedraagt in Nederland ongeveer 30 minuten. Na Duitsland is Nederland in Europa een van de landen waar het elektriciteitsnet het meest betrouwbaar is. De bedrijfszekerheid bedraagt op basis van 30 minuten gemiddelde uitval 99,97%. Dit lijkt een hoge zekerheid te bieden echter in veel sectoren kan een kleine stroomstoring al grote gevolgen hebben. Kwetsbare sectoren zijn bijvoorbeeld de gezondheidszorg, de ICT en communicatie sector. Afgezien van deze sectoren zijn er tal van omgevingen waar de kleinste stroomstoring al serieuze gevolgen kan hebben m.b.t. bijvoorbeeld openbaar vervoer, woonwijken of bijvoorbeeld evenementen met mensenmassa´s.

De Etech elektrofielen
Het woord elektra komt van het Griekse woord voor barnsteen, namelijk elektron. Al vroeg hadden mensen namelijk ontdekt dat er statische elektriciteit opgewekt kon worden door het wrijven van een wollen lap over een stuk barnsteen. Lang voordat de echte elektriciteit ontstond waren de mensen zich dus al bewust van de mogelijkheid tot elektriciteit. Pas aan het einde van de 19e eeuw werd er op het gebied van de elektra grote vooruitgangen geboekt. Met name door Thomas Edison kreeg elektra een belangrijke functie binnen de moderne samenleving. De medewerkers van Etech zijn echte ´elektrofielen´en dragen graag ons steentje bij aan deze prachtige evolutie op het gebied van elektra. Bij Etech draait vrijwel alles om elektra. Zonder elektra konden wij bedrijven en particulieren niet kunnen voorzien van bijvoorbeeld een degelijke brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en zouden onze duurzame installaties niet goed kunnen functioneren.

Expertise in elektra
Etech heeft op het gebied van elektra veel ervaring en alle expertise in huis om een veilige, efficiënte en duurzame installatie voor u te realiseren. Tijdens de ontwerpfase besteden we veel aandacht aan energiebesparing, zo laag mogelijke onderhoudskosten en uiteraard de wensen van de opdrachtgever. Wij realiseren en onderhouden installaties voor het mkb, zorginstellingen, (voedsel)industrie, particulieren en de overheid. Bezoek gerust onze referenties om te zien voor wie wij al een professionele installatie aangelegd hebben.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Certificaten

SBB
Uneto VNI
KvINL
Noodverlichting Specialist