Menu
 
ETECH

Elektrotechniek

Zonder elektriciteit zou het dagelijks leven er geheel anders uitzien. De gemakken waar we aan gewend zijn zouden dan niet bestaan. Het leven zou een stuk primitiever zijn dan hoe we het nu gewend zijn.

Elektriciteit wordt in de volksmond ook wel stroom genoemd. Wanneer er een korte stroomstoring optreedt, kan dit al voor serieuze problemen zorgen. In vergelijking met veel andere landen is de stroomuitval in Nederland gemiddeld laag. De gemiddelde uitval bedraagt in Nederland ongeveer 30 minuten. Na Duitsland is Nederland in Europa een van de landen waar het elektriciteitsnet het meest betrouwbaar is.
De bedrijfszekerheid bedraagt op basis van 30 minuten gemiddelde uitval 99,97%. Dit lijkt een hoge zekerheid te bieden echter in veel sectoren kan een kleine stroomstoring al grote gevolgen hebben. Kwetsbare sectoren zijn bijvoorbeeld de gezondheidszorg, de ICT en communicatie sector. Afgezien van deze sectoren zijn er tal van omgevingen waar de kleinste stroomstoring al serieuze gevolgen kan hebben m.b.t. bijvoorbeeld openbaar vervoer, woonwijken of bijvoorbeeld evenementen met mensenmassa´s.

Expertise in elektrotechniek
ETECH heeft op het gebied van elektrotechniek veel ervaring en alle expertise in huis om een veilige, efficiënte en duurzame installatie voor u te realiseren. Tijdens de ontwerpfase besteden we veel aandacht aan energiebesparing, zo laag mogelijke onderhoudskosten en uiteraard de wensen van onze opdrachtgever. Wij realiseren en onderhouden installaties voor het mkb, zorginstellingen, (voedsel)industrie, particulieren en de overheid.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

SBB
Uneto VNI
KvINL
Noodverlichting Specialist