Menu
 
ETECH

Domotica

Domotica wordt gevormd door alle elektrische mogelijkheden die in en om de woning nodig zijn om functies te besturen. Bij domotica staat het integreren van systemen centraal. Dit besturen van apparaten gebeurt bij voorkeur flexibel, dus op een plek of een tijdstip dat u het beste uitkomt. Meestal gaat dit met een gemakkelijke bediening en desgewenst zelfs op afstand of volledig automatisch. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bedienen van de verlichting of intercom met uw tablet terwijl u een film aan het kijken bent. Of het aanzetten van de verwarming met uw smartphone vlak voordat u van uw werk naar huis gaat.
Zo komt u thuis in een heerlijk aangenaam warme woning.  Domotica is er daarnaast ook op gericht om met u mee te denken. Zo kan het integreren van verschillende systemen zorgen voor een lager gebruik van energiekosten, wat dus ook weer een voordeel voor uw portemonnee met zich meebrengt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wanneer u in de slaapkamer een raam openzet dat de verwarming op deze kamer automatisch uitgeschakeld wordt.

Langer zelfstandig wonen met behulp van domotica
Met de veranderingen binnen de zorg waardoor oudere mensen langer thuis moeten blijven wonen, kan domotica een belangrijke rol gaan spelen. Doordat de domotica een deel van de taken in het huishouden overnemen kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Daarnaast kan domotica door GPS verbonden worden aan een persoon, zodat u in geval van nood snel kunt ingrijpen. De bediening van domotica is net zo eenvoudig als die van een gewone lichtschakelaar. Dit is vooral voor oudere mensen een fijne bijkomstigheid. Domotica biedt veel voordelen, zoals extra comfort, extra zelfstandigheid en extra veiligheid. Daarnaast biedt domotica als bijkomend voordeel een extra waardestijging van uw woning.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

24/7 Storingsdienst

Certificaten

Uneto VNI
Noodverlichting Specialist
KvINL
SBB