Menu
 
ETECH

Beveiliging

Voor professionele beveiliging kunt u terecht bij ETECH. Wij realiseren voor u diverse betrouwbare oplossingen, volledig afgestemd op de wetgeving en uw persoonlijke wensen. 

Brandbeveiliging
Onze brandbeveiligingsspecialisten verzorgen voor u het hele traject: van PvE (Programma van Eisen) tot en met de certificering. Nadat uw kantoor of instelling voorzien is van een brandmeld- en/ of ontruimingsinstallatie zal er een onafhankelijke inspectie plaatsvinden of alles voldoet aan de gestelde eisen en regelgeving. Als dit het geval blijkt te zijn, wordt hiervoor een certificaat afgegeven dat uw omgeving volledig brandveilig is.

Inbraakbeveiliging
Als inbraakbeveiliging kunt u kiezen voor degelijk hang- en sluitwerk aan ramen en deuren aangevuld met een elektronische inbraak- en camerabeveiliging. Samen vormt dit een goede beveiliging van uw huis, kantoor of instelling. Wordt er desondanks toch ingebroken, dan zal er direct een alarm gegeven worden vanaf uw elektronische inbraakbeveiliging. Afhankelijk van hoe dit alarm is ingesteld gaat de alarmering direct door naar de meldkamer en/of naar uw mobiele telefoon.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan  contact  op met een van onze adviseurs. 

 

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

Certificaten

Techniek Nederland
InstallQ
SBB
Noodverlichting Specialist