Menu
 
ETECH

Beveiliging

Inbraakbeveiliging 
Als inbraakbeveiliging kunt u kiezen voor degelijk hang- en sluitwerk aan ramen en deuren. Deze vorm van inbraakbeveiliging maakt het de inbrekers zeker moeilijker om in uw huis, kantoor of instelling te komen, maar schrikt de inbrekers over het algemeen niet echt af. Het werkt eigenlijk alleen maar vertragend. Inbrekers hebben met deze manier van beveiligen alsnog de mogelijkheid om binnen te komen en spullen mee te nemen. Een betere optie is om te kiezen voor het degelijke hang- en sluitwerk aangevuld met een elektronische inbraakbeveiliging. Samen vormt dit een goede beveiliging van uw huis, kantoor of instelling. 

Helaas is een inbraak nooit helemaal te voorkomen, maar de kans dat inbrekers uw huis of kantoor zullen uitkiezen wordt met deze vorm van beveiligen wel een stuk kleiner. Wordt er desondanks toch ingebroken, dan zal er direct een alarm gegeven worden vanaf uw elektronische inbraakbeveiliging. Afhankelijk van hoe dit alarm is ingesteld gaat de alarmering direct door naar de meldkamer en/of naar uw mobiele telefoon. Politie zal daardoor direct gewaarschuwd worden, of door u gewaarschuwd kunnen worden, waardoor agenten snel ter plaatse kunnen zijn en de inbrekers mogelijk op heterdaad kunnen betrappen. 

Camerabeveiliging 
Onze huizen, kantoren en instellingen worden steeds beter beveiligd. Waarschijnlijk heeft u in uw huis ook wel een brandmelder hangen. En in het gebouw waar u werkt zal ook hopelijk goede brandbeveiliging zijn. Ook zijn steeds meer huizen, kantoren en instellingen voorzien van inbraakbeveiliging m.b.t. de ramen of deuren van de woning of het gebouw. Dit om te voorkomen dat ongenode gasten uw woning of pand kunnen betreden en waardevolle spullen meenemen. Echter, in een maatschappij die steeds digitaler wordt, is het fijn als u hier ook gebruik van zou kunnen maken als vorm van beveiliging. De camerabeveiliging is hiervoor de oplossing. Met een camerasysteem (CCTV) beschikt u over een paar extra ‘ogen’ op kantoor op de momenten dat u zelf niet aanwezig bent. 

Zoals al eerder gezegd is een inbraak of brand in uw woning, kantoor of instelling nooit helemaal te voorkomen, maar wordt het met goede beveiliging wel een stuk verkleind. Wie veilig en zorgeloos wil wonen of werken doet er daarom goed aan zijn huis, kantoor of instelling goed te beveiligen.

Brandbeveiliging 
Voor een professionele brandbeveiliging kunt u terecht bij ETECH. Wij realiseren voor u diverse betrouwbare oplossingen, volledig afgestemd op de wetgeving en uw persoonlijke wensen.  Zorgvuldige vluchtwegsignalering en een betrouwbare brandmeldinstallatie die de aanwezigen waarschuwt en tegelijk brandweer en andere hulpverleners informeert. Rechtstreeks via een vaste lijnverbinding of via mobiele telefonie. Branddeuren worden automatisch geactiveerd, liften buiten werking gesteld, ventilatie in- of juist uitgeschakeld.  

Onze brandbeveiligingsspecialisten verzorgen voor u het hele traject: van PvE (Programma van Eisen) tot en met de certificering. Nadat uw kantoor of instelling voorzien is van brandbeveiliging zal er wederom gekeurd worden of alles voldoet aan de gestelde eisen en regelgeving. Als dit het geval blijkt te zijn, wordt hiervoor een certificaat afgegeven dat uw omgeving volledig brandveilig is. Tijdens dit proces wordt u uiteraard volledig begeleid door de brandveiligheidspecialisten van ETECH.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan  contact  op met een van onze adviseurs. 

 

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: +31 355 885 022
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@etechsoest.nl

Certificaten

InstallQ
Techniek Nederland
Noodverlichting Specialist
SBB